Opeens ging de telefoon in de bakkerij van Victor, een aantal weken geleden. Het was ijsmaker en jonge ondernemer Thorsten Spaans. Hij vroeg Victor op de koffie in zijn ijsfabriek van Donna Gelateria om eens te praten over dé hit op voedselgebied die over is komen vliegen uit New York. Het rauwe koekdeeg, oftewel Cookie Dough is in the city that never sleeps niet aan te slepen! Een kans voor zijn Donna Gelateria winkels, zo dacht Thorsten. En niemand kan dat beter ontwikkelen dan beste bakker van Den Haag; Victor Driessen! Een samenwerking was geboren.
COOKIE DOUGH?
Cookie Dough is rauw koekdeeg, maar veilig om te eten. Er zit geen ei in en wordt gemaakt met verhitte bloem als basis ingrediënt! Cookie Dough is in verschillende smaken te kiezen en is te versieren met meerdere toppings en swirls.
Thorsten maakt met de kennis van mentor bakker Victor op zak de Cookie Dough en verkoopt deze sinds een week aan de Goudsbloemlaan. Thorsten: “de reacties zijn overweldigend. Het Facebookbericht van Donna en Bakkerij Victor Driessen is bij elkaar al meer dan 50.000 keer bekeken. De klanten die Cookie Dough hebben gegeten komen terug om nog een keer een andere smaak mee te nemen. Dat laatste vind ik belangrijk, want daarmee geven ze aan dat het product goed is”. Victor vult daarop aan; “tussen koekdeeg en koekdeeg zit naar mijn idee qua kwaliteit een verschil. Ik vind het leuk om een jonge ondernemer zoals Thorsten te ondersteunen met mijn kennis en een goed product neer te zetten. Én het houdt mij jong op het gebied van hippe dingen!”
Cookie Dough is te verkrijgen bij Donna Gelateria aan de Goudsbloemlaan en heel snel in de andere Donna vestigingen.