Informatiebijeenkomst “Maak Werk van je Gezondheid”

Er zijn diverse factoren die leiden tot over- én ondergewicht. Feit blijft dat het lichaam verlangt naar voedingsstoffen. Macronutriënten zoals suikers, eiwitten en vetten, en micronutriënten zoals vitamines, mineralen en sporenelementen. Er is een toenemende groep mensen die ondanks alle inspanningen gezond te eten en te bewegen maar niet af kunnen vallen OF niet in gewicht aan kunnen komen. Hoe zit dit nu precies?

Food Board organiseert, op dinsdag 20 september, samen met Fit Med Fysio de eerste “Maak Werk van je Gezondheid” informatiebijeenkomst “18 redenen waarom men niet afvalt OF aankomt”, en leggen samen uit hoe dit principe werkt. Waar: Hoogkarspelstraat 85, wijkberaad Leyenburg. Inloop 18.45 uur, start 19.00 uur, einde 21.00u.

In de pauze kunt u zich laten meten en wegen op de TANITA weegschaal die in 60 seconden een lichaamscompositie analyse maakt en aangeeft welk lichaamstype u momenteel heeft. Na de pauze leggen we uit welke lichaamstypen er zijn en welke leef- beweeg- en eetstijl bij de diverse lichaamstypen past. Zo krijgt u een beeld van hoe u effectief, efficiënt en zonder drastische aanpassingen wel blijvend grip op uw gewicht kunt krijgen.

Bijwonen van deze eerste bijeenkomst is kosteloos. Alle opvolgende bijeenkomsten zijn kosteloos bij te wonen voor patiënten van Fit Med Fysio, Dosha Ayurvedische Praktijk en cursisten van Food Board. Wie dit niet is betaalt een eigen bijdrage per bijeenkomst van €5,-. Vooraf aanmelden is vereist en kan door een mail te sturen aan: stana@foodboard.nl.

De agenda en onderwerpen voor de overige informatiebijeenkomsten wordt eind september bekend gemaakt via de Facebookpagina van het Wijkberaad, Food Board, Dosha Ayurvedische Praktijk en een memo bij Fit Med Fysio.

www.foodboard.nl – Facebook: @FoodboardNederlandfbnl.beyuna.euwww.fitmedfysio.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.