Culinaire Kerst bij Ristorante Terra Sarda

RIJSWIJK – Roberto Quartu heeft er dit jaar weer goed over nagedacht. Het ‘Menu di Natale 2016’ belooft weer een culinaire beleving door Italië te worden. Originele Italiaanse streekgerechten, heerlijke wijnen en een ontspannen sfeer zijn de ingrediënten voor een geweldige kerstavond.

Bij Ristorante Terra Sarda staat in de keuken alles in het teken van de nieuwste gerechten en het komende kerstmenu. Eigenaar Roberto Quartu is er wederom in geslaagd om aan de Willemstraat 28 voor een aantal verrassingen te zorgen. Hier word je dan ook vrolijk van en het brengt je even in een andere wereld, namelijk die van de Italiaanse keuken én leefwijze. Want bij Terra Sarda staat het onthaasten voorop, hangt een gezellige sfeer en de medewerkers doen met een glimlach hun uiterste best om de gasten een onvergetelijke (kerst)avond te bezorgen.

Kerstmenu di natale 2016
Roberto, “zowel op Kerstavond als op 1e Kerstdag kunnen de mensen genieten van ons Menu di natale 2016”. Samengesteld met heerlijke specialiteiten uit onder andere Sardinië.
De maestro van Terra Sarda laat met veel trots weten hoe het Menu di Natale er uit komt te zien. Men ontvangt ter verwelkoming een heerlijk glas Prosecco, gevolgd door verschillende soorten bruschetta. Een overheerlijke huisgemaakte tortelloni met salieboter en veenkoolzaad, en wat wacht u van Italiaanse vleeswaren met een Sardijnse twist. Om een Hollands teintje er aan te geven wordt er een overheerlijke Hollandse ossenhaas met een saus van truffel, Grana Padano en rucola geserveerd. De typisch Italiaanse kerstcake gevuld met een crème van karamel en als afsluiter een Italiaanse limoncello of Mirto, een typisch Sardijnse likeur.

Voor nadere informatie is de website www.terrasarda.nl een aanrader.
Reserveren telefonisch gewenst, 070-3906265. Willemstraat 28 – Rijswijk Telefoon: 070 390 6265.


Kerstmenu 2016


Benvenuti con un bicchiere di Prosecco
Verwelkoming met een glas Prosecco

Degustazione mare e monti
Luxe verschillende soorten bruschetta

Tortelloni col burro e salvia aromatizzati con semi di finocchio
Huisgemaakte tortelloni met salieboter en veenkoolzaad

Afettato Sardo
Italiaanse vleeswaren met een Sardijnse twist

****

Filetto al profumo di Tartufo e Grana Padano e rucola
Hollandse ossenhaas met een saus van truffel, Grana Padano en rucola

Pandoro con crema di caramello
Typisch Italiaanse kerstcake gevuld met een crème van karamel

Caffé o the / Koffie of thee

Per finire Limoncello o Mirto
Om af te sluiten een Italiaanse limoncello of Mirto, een typisch Sardijnse likeur

€54,95 p.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.