In de afgelopen maanden hebben de leerlingen van de vernieuwde opleiding Fast – Service (horeca medewerker) op de dinsdagen heerlijke lunches (als pilot om aandacht te vragen voor deze opleiding) geserveerd in restaurant Orchard…. (onderdeel van ROC Mondriaan Invite aan de Koningin Marialaan 9 in Den Haag).
En de laatste drie weken van het jaar serveren zij een geweldige High Tea!
De opbrengst zal worden geschonken aan Den Haag voor UNICEF!
Afgelopen dinsdag is de cheque van deze actie feestelijk overhandigd aan Bruno Bruins – Haags ambassadeur van UNICEF.
Ook nieuwsgierig geworden naar de opleiding?
Als horecamedewerker doe je veel uitvoerende werkzaamheden.
Je ondersteunde eerste medewerker en de manager/bedrijfsleider bij het serveren van de gasten en het bereiden van kleine gerechten.
Je adviseert de gasten over het menu en dranken. Veel van de voorbewerkte maaltijden maak jij verder klaar, zoals warme snacks ,broodjes en kleine gerechten. Je werkt snel en doelmatig , want als medewerker in deze sector ben je proactief. Toch geeft je de gast alle zorg en ben je uiterst gastvrij. En heel belangrijk: jij kunt voor de sfeer zorgen. Je weet: een tevreden gast komt terug.
Bij Mondriaan Horeca word je degelijk en vakkundig opgeleid voor deze leuke en pittige baan.
Op school krijg je naast de AVO vakken, ook een uitgebreide praktijklessen:
Bv in het school: restaurant Orchard , studenten restaurant: Frist Class