Vijf jaar sterk in ambachtelijke heerlijkheden

Het is al weer vijf jaar geleden dat Patisserie van Eck haar deuren opende aan het Alphons Diepenbrockhof 28. Aan oma Van Eck destijds de eer om de officiele opening voor haar rekening te nemen. Werd er eerst alleen nog ambachtelijk banket gemaakt en verkocht, kwam daar in de loop der jaren het terras bij en – van april tot oktober – de verkoop van ijs.

Patisserie VanEck biedt wel zestien wisselende smaken ijs van Luciano terwijl men op het terras kan genieten van diverse soorten koffie, thee en fris met een gebakje of iets hartigs zoals bijvoorbeeld een saucijzenbroodje of tosti.

Joris, de jongste telg van het familiebedrijf, vertelt trots dat heel veel mogelijk is. Vader Teun staat in de bakkerij waar alles met de hand, liefde en passie voor het vak wordt gemaakt. En dat proef je. Het team bestaat uit leuke enthousiaste mensen, er is tevens ruimte voor stagiaires, want de patisserie is een officieel leerbedrijf.

Het assortiment bestaat uit onder andere: taarten, snitten, gebak (natuurlijk ook Bossche Bollen), saucijzenbroodjes (pikant, naturel, vis), koek(jes), zoutjes, chocolade, cadeauartikelen en nog veel meer lekkers. De smaak wordt aangepast aan de wensen van de klant. Wilt u een taart op maat? Van Eck maakt hem!

Afhankelijk van het seizoen wordt een speciaal product gemaakt. Zo maakt het Haagsche Bluftaartje zaterdag 1 september haar primeur. Om het jubileum te vieren heeft Patisserie van Eck tot en met zaterdag veel speciale aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.