Page 11 - DeLoosduinseKrant_w1319
P. 11
pagina 11 - 27 maart 2019
www.loosduinsekrant.nl
BERG & DAL
3-gangen keuzemenu €18,50
Voorgerechten
Tomatenbouillon met verse zomergroente
Kaviaar van aubergine op Bourgondisch brood Spinazietaart met feta
Gegratineerde mosselen in knoflookboter
Vis trio gerookte zalm, gerookte forel en Noorse
garnalen in een glaasje
Gerookte kipsalade met kerriemayonaise
Trio van kroketjes op een bedje van rucola met
mosterdmayonaise
Carpaccio van ossenhaas met parmezaanse
kaas en pesto
Hoofdgerechten
Zomerse spaghetti met citroen, feta, basilicum en rucola
Gegrilde groente salade met oude brandnetelkaas en brood
Kabeljauwhaasje met ratatouille en krieltjes
Gewokte gamba’s op een oosterse salade met
teriyakisaus
Maiskip supreme met een lichte mosterdsaus,
salade en krieltjes
Biefstukspies met kruidenboter, broccolitaart en een gepofte aardappel
Fish & Chips met ravigottesaus
Schnitzel met citroenmayonaise, salade en frites Cheeseburger van 100% rund met balsamico-
uitjes, salade en frites
Kipsaté schotel met salade en frites
Dessert
Crema Catalana van sinaasappel en kaneel Panna cotta met rood fruit
Huisgemaakte tiramisu van limoncello
Café glacé vanilleijs overgoten met koude
koffie en slagroom
Coupe sorbet met fruit
Cheesecake met een coulis van mango Worteltjestaart
Kaasplankje 3 soorten kaas
Voor informatie over feesten, vorkjesdiners, high tea, high wine en buffetten: www.bistrobergendal.nl
Specials
Spare ribs
(zoet óf pikant) met knoflooksaus, frites en salade
Varkenshaas saté
met atjar ketimoen en frites
Hamburger
met cheddar, salade en frites
Schnitzel
met champignonroomsaus, salade en frites
Rendang
met boontjes, sambal goreng telor en witte rijst (ook vega)
Falafel salade
met verse spinazie, gegrilde paprika, bloemkool, wortel, olijven en quinoa
Fish & Chips
met ravigottesaus
Heek filet
op de huid gebakken, stamppotje van raapsteeltjes en een wittewijnsaus
16,50 / 14,00* 13,50 / 11,00*
13,50 / 11,00* 12,50 / 10,00*
13,50 / 11,00* 11,50 / 9,50*
11,50 / 9,50* 13,50 / 11,00*
Bosjes van Pex | Daal en Bergselaan 11 | 2565 AB Den Haag | www.bistrobergendal.nl
Reserveren:
070-325 13 33 OOK ONLINE!
EARLY BIRD korting*
17.00 – 18.00 uur in de Brasserie