Page 4 - DeLoosduinseKrant_w1619
P. 4
F
m
WE HEBBEN VAN ALLES IN HUIS VOOR
’N GEZELLIGE PASEN
Natuurlijk veel ambachtelijke vleeswaren, mals Lams- en Kalfsvlees, maar ook Iberico vlees en wat dacht u van ’n malse Salentein Ribeye.
Sappige rollades en diverse Beenhammetjes. Maar ook gourmet of fondue, en het wordt mooi weer dus de bbq kan aan.
Kortom keuze genoeg. Het is maar een keer Pasen!
m
Loosduinse Hoofdplein 221 tel. 070 3971430 www.slagerijjeursen.nl webshop.slagerijjeursen.nl
Speciaal Slagerij Jeursen Volg ons ook op
Loosduinse Hoofdstraat 257 www.natuurvoedingvanleeuwen.nl
Alexanderhoeve Jong Belegen Romig van smaak, voorheen onze Waerderkaas
500 gram € 5,99
Old Alex Black label met goud bekroond
500 gram € 7,25 Boeren
Truffelkaas
Met zuivere truffel
250 gram € 5,75
Boeren Jong Belegen Gemaakt van rauwe melk
500 gram € 6,45 Wijn van de
maand:
Rosé Dune Gris de Gris Verkwikkend frisse Rosé
Fles 0,75 ltr € 6,75
Boerenachterham Ambachtelijk voor
ons gemaakt
200 gram
slechts € 3,00
Ei–Beenham salade Een heerlijke paassalade
100 gram € 1,49
Bij aankoop van minimaal € 10,- boodschappen krijgt u 6 boeren- scharreleitjes cadeau! (op = op)
Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 20 april 2019
Wim en Mariël Knijnenburg Arnold Spoelstraat 127 T: 070 397 21 71
VIndt u een In uW Paasrollade?
Plaats een foto op Facebook en tag Gildepoelier de Kempenaer dan krijgt u 5% korting op uw volgende aankoop
Gildehoen een gezonde en duurzame kip
Beter voor het milieu waarbij het dierenwelzijn voorop staat. Een kip die ouderwets lekker smaakt!
aCtIe! Paasrollade
500 GraM 9.95
• Bewust beter
• Langzaam groeiend ras
• Scharell en speelmateriaal
• 100% Plantaardig voer
• Natuurlijke dag- en nachtritme
• Zonder antibiotica
• Ruime stallen
• Levendig en gezond
• Geen groeibevorderaars
sappige geroosterde kip met knoflook
Ingredienten voor 6 porties:
• 1 hele kip (1,8 kg.)
• zout en versgemalen zwarte peper
• 1 grote citroen, in plakjes
• 6 teentjes knoflook, in plakjes
• 6 takjes verse tijm
Bereidingswijze: voorbereiding: 10 minuten | bereiding: 1 uur 30 minuten
1. Verwarm de over voor op 160 C.
2. Leg een groot stuk vetvrij- of bakpapier in het midden van een roos-
ter. Het moet groot genoeg zijn om de kip mee in te pakken
3. Kruid de kip met zout en peper, vul met de helft van de citroen-
schijfjes en leg met de borstzijde naar boven in het midden van het papier. Strooi de knoflookschijfjes en tijmtakjes gelijkmatig over de kip. Verspreid de resterende citroenschijfjes op de kippenborst. Vouw het papier om de kip als een los pakketje.
4. Bak de kip in de voorverwarmde over gaar, in ongeveer 1 1⁄2 tot 2 uur of net zolang tot de sappen niet meer roze zijn
Warme kip op bestelling tot 17.30 uur
Arnold Spoelstraat 131 - 070 397 7472
Winkelcentrumloosduinen
max. 2 per klant, niet geldig i.c.m. andere acties
eI