SV Loosduinen ligt op ramkoers

Met de naderende ontknoping van het seizoen heeft S.V. Loosduinen zaterdag met een belangrijke 26-1 overwinning op laagvlieger VCS in de vierde klasse B het doelsaldo flink opgevijzeld.

Vanaf de eerste minuut waren de Blauwwitten de bovenliggende partij en werd het doel van de 60-jarige (!) doelman Kasar onder vuur genomen. Binnen 22 minuten stond een stand van 6-0 op het scorebord. Bij de rust was het al 10-0. Een stand die het Loosduinse scorebord niet meer aan kon. In de tweede helft liepen de Blauwwitten uit naar een 26-1 score.

Komende zaterdag 19 mei beginnen de Blauwwitten om 14.30 uur aan de belangrijke wedstrijd tegen en bij sv Houtwijk, de nummer twee op de ranglijst. Bij winst is het kampioenschap en de terugkeer van de Loosduiners in de derde klasse bijna een feit.